güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAYRAM HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

Bandırma Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici, bayram alışverişlerinin ufak tefek başladığını belirterek esnafın yaz sezonu öncesi beklentisinin yüksek olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2022 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2022 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAYRAM HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

Bandırma Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici, yaptığımız özel röportajda odasına bağlı esnafların son durumunu ve yaz sezonu öncesi beklentilerini değerlendirdi. Bayram öncesi alışverişlerde ufak tefek hareketliliğin başladığını ifade eden Adnan Gemici, esnafın yaz sezonundan umutlu olduğunu ancak yeni ürün alabilmek için kredi desteğine ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Adnan Gemici, “Ramazan Ayı’nın artık son bir haftasına girdik. Esnafımız yaz sezonuna ve bayrama hazırlandı, iyi bir sezon olmasını dileyerek bayram için beklenti içerisine girdiler. Ufak tefek bayram hareketi de başladı. Tabi ki ilk önce gıda ürünleri satılacak ve sonrasında da giyim sektörü hareketlenir diye düşünüyorum. Şu an için ufak bir kıpırtı, canlılık var diyebilirim. Havaların ısınması ve günlerin uzaması da bu duruma etken oluyor. İnşallah güzel bir sezon geçer ve esnafımızın yüzü güler,” dedi.

“Esnafın Alım Gücü Arttırılmalı”

Esnafın alım gücünün arttırılması gerektiğini dile getirerek sözlerine devam eden Adnan Gemici, “Bunun için esnafa kredi desteği verilmeli,” ifadesinde bulundu. Adnan Gemici, “Esnaf artık bütün mal alımlarını nakit olarak yapmak zorunda, çünkü tüccar artık tamamen nakde döndü. Onun için esnafımıza yaz sezonu öncesi mutlaka kredi desteği gerekiyor,” diye konuştu. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.