güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BALIK VAR AMA MÜŞTERİ YOK

15 Nisan itibariyle av yasağı başlamasına rağmen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali’nde uygun fiyata balık bulmak mümkün ancak şu günlerde satışlar durgun.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BALIK VAR AMA MÜŞTERİ YOK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali’nde satış yönünden durgun günler yaşanıyor. 15 Nisan itibariyle başlayan av yasağı sonrası satışların düştüğünü ancak tezgahlarda uygun fiyata taze balık bulunabildiğini ifade eden Kocaman Balıkçılık Satış Personeli Barış Deniz, yaptığımız röportajda, “Şu an balık fiyatları ortalama 40-50 lira arasında değişiyor ama satışlarımız yavaş,” ifadesinde bulundu.

Barış Deniz, “Balık fiyatları aslında gayet normal ama insanlar balık yemeye yönelmiyor. Şu an izmarit balığı geliyor ve kilosu 40 liradan satılıyor. İzmarit mevsim balığı ve çok lezzetlidir. Tezgahlarda sardalye, yerli hamsi ve istavritte var. Hamsinin kilosu da 50-60 lira arsında değişiyor. Yazın sardalye yağlandığı zaman işlerimiz biraz açılır diye düşünüyoruz. Şu an tavuk ve ete göre en uygun balık kaldı. İnsanları bol, bol balık yemeye davet ediyoruz,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.