güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BALIK TEZGAHLARI BOŞ KALDI

Avlanma Yasağı ve olumsuz hava koşulları bir araya gelince, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali’ndeki tezgahlar boş kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2022 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2022 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BALIK TEZGAHLARI BOŞ KALDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali’ndeki çok sayıda dükkan birkaç günden bu yana kepenklerini indirdi. 15 Nisan’da başlayan avlanma yasağı ve yaklaşık bir haftadan bu yana süregelen olumsuz hava koşulları nedeniyle çok sayıda tezgah boş kaldı. Su Ürünleri Hali’nde şu sıralar sadece bir dükkanda satışa devam edilirken yerli hamsinin kilosu ise 70 liraya dayandı. Diğer balık çeşitleri de cep yakıyor ancak Kocaman Balıkçılık Satış Personeli Barış Deniz, Ramazan Ayı’ndan sonra fiyatların daha da artabileceğini kaydetti.

Konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Barış Deniz, “Şu an küçük teknelerle kıyı balıkçılığı yapılıyor ve balık yakın yerlerden geliyor. Avlanma yasağının yanı sıra havalarda biraz sert ve bu yüzden az balık geliyor. Dolayısıyla da bir çok dükkan kepenk açmıyor ve fiyatlar da yükseldi. Ramazan Ayı’ndan sonra fiyatlar biraz daha artabilir,” dedi. /Umut Osman Sunci

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.