güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

300 AİLEYE ERZAK YARDIMI YAPILDI

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Balıkesir Şubesi yönetimi tarafından geleneksel hale getirilen, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı erzak yardımı bu yıl da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2022 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2022 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
300 AİLEYE ERZAK YARDIMI YAPILDI

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Nur Altınsoy, dernek olarak her Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Bu yıl gıda yardımını Devlet Hastanesi Acil Servisi karşısında gerçekleştirdiklerini belirten Altınsoy, gıda yardım paketleri içinde 14 ana gıda maddesinin bulunduğunu, bu gıda maddelerini dernek olarak kendilerinin temin ettiğini söyledi.

Atatürk Eğitim Bursu da veriyorlar

Türkiye Yardım Sevenler Derneği olarak; kuruluşundan bu yana, eğitime büyük önem verdiklerini ve geleceğimizin teminatı olan gençlerin eğitimine, yükseköğrenim bursu ile katkıda bulunduklarını söyleyen Altınsoy, “Atatürk Eğitim Bursu almak için Derneğimize başvuran öğrencilerin müracaatları inceleniyor ve burs verme kriterleri çerçevesinde seçimleri yapılıyor. Her yıl mezun olan öğrencilerimizin yerine bağışçılarımızın taleplerine göre yeni burslu öğrenciler alınıyor. Zorluk ve imkansızlıklara rağmen gençlerimizin yüksek eğitim ve öğretim isteği ile ailelerin desteği bizleri umutlandırıyor. Derneğimizin ülke genelinde 142 şubesi ve Genel Merkez olarak bugüne değin binlerce öğrencimize Atatürk Eğitim Bursu sağlandı. Burs ve eğitim için yapacağınız şartlı bağışlarınızı geleceğimizin teminatı gençlerimize ulaştırıyoruz. En büyük hizmet, en büyük yatırım Eğitime ve gençlerimize. Bu yıl 40 öğrenciye Atatürk Eğitim Bursu veriliyor” dedi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.