güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

TURİZM HAFTASI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

TURİZM HAFTASI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
TURİZM HAFTASI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Turizm Haftası, Ayvalık’ta düzenlenen programla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Turizm Haftası Kutlama Programı, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turiste hizmet veren Cunda Uygulama Otelinin koordinatörlüğünde gerçekleşti. 

Ekonomik ve kültürel açıdan sayısız fayda sağlayan turizmin önemini idrak eden ve bu hususta kendisini her geçen gün geliştiren ve yenileyen Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cunda Uygulama Oteli’nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde tamamlanan çevre düzenlemeleri ve yakın zamanda hizmete sokulan Çam Restoran ile dikkat çekti.

Program, "TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi” olmak üzere üç sertifikaya sahip olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Cunda Uygulama Otelinin rekreasyon alanında yapıldı. Programa Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır; kurum ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı birbirinden lezzetli ikramlarla başlayan program, Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi ve Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin halk oyunları gösterisiyle devam etti. Cunda MTAL Öğretmenler Korosu da programa ayrı bir renk kattı. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.