güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

TOPLU TAŞIMA ŞOFÖRLERİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

​​​​​​​Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan toplu taşıma araçlarında görev yapan şoförlere “İletişimde Temel İhtiyaç ve Duyguları Tanıma Eğitimi” verildi. Vatandaşlarla yüz yüze etkileşim içinde olan şoförlerin daha kaliteli hizmet verebilmesi ve mesleğin yıpratıcı yönüyle daha iyi şekilde baş etmesi amaçlanarak 250 şoför eğitime katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2022 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2022 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
TOPLU TAŞIMA ŞOFÖRLERİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

Vatandaşlara en iyi şekilde hizmet edebilmek adına çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, personel eğitimlerine önem veriyor. Vatandaşlarla birebir temas halinde çalışmalarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma araçlarında görev yapan 250 şoföre “İletişimde Temel İhtiyaç ve Duyguları Tanıma Eğitimi” verildi. 20 ilçede 174 araçla, 950 hatta görev yapan şoförlerin; iletişim becerilerinin güçlendirilerek halkla kuracakları etkileşimin kalitesini artırmak, pandemi sonrasında duygu yönetimi, öfke kontrolü ile farklı kriz durumlarında olası müdahale becerilerinin geliştirilmesi amacıyla alanında uzman eğitmen psikologlar tarafından gerçekleştirilen eğitimler tamamlandı.

“Ben, Diğeri, Biz”

25’er kişilik gruplarda eğitim gören şoförlere “Ben, Diğeri, Biz” teması üzerinde durularak ekip çalışmasının önemi ve etkileri, farklı yaş gruplarıyla iletişimde algının ve yöntemlerin önemi, karşıdakini dinleme ve anlama, kendi duygularını tanıma ve ifade etme ile olumsuz duygularla başa çıkabilmeleri için büyük grup çalışması, canlandırma, oyun, anlatım ve soru-cevap yöntemleri kullanılarak çalışmalar gerçekleştirildi.

Eğitimlerin sonunda personele, eğitimlere katıldıklarından dolayı sertifikaları teslim edildi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.