güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

OKUL ÖNCESİNE YÖNELİK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Okul Öncesi Dönemde Duygusal Zekası Güçlü Çocuk Yetiştirmek” konulu seminer düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2022 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2022 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
OKUL ÖNCESİNE YÖNELİK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Okul Öncesi Dönemde Duygusal Zekası Güçlü Çocuk Yetiştirmek” konulu seminer düzenlendi.

Eğitim Bilimleri Uzmanı – Çocuk Gelişimcisi Kurumsal Eğitim Danışmanı Taylan Kapucu tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Okul Öncesi Dönemde Duygusal Zekası Güçlü Çocuk Yetiştirmek” konulu seminer düzenlendi. Önce Levent Mahallesi’nde eğitime başlayan; Zübeyde Hanım Gündüz Bakımevinin tanıtımının yapıldığı seminere Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Meclis Üyesi Fatma Sibel Karabacakoğlu, Ümit Durukan ve Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç katıldılar.

Meclis Üyesi Fatma Sibel Karabacakoğlu kreşlerin yapım sürecini anlattı. 600 Evler Gündüz Bakımevi Öğretmenlerinden Orkan Çullu, Fatma Sibel Karabacakoğlu'na katkılarından dolayı teşekkürlerinin nişanesi olarak plaket verdi. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'da eğitmen Taylan Kapucu’ya plaket takdiminde bulundu.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptığı konuşmada; “Söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçiriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimini, kadınlarımızın kendi ayaklarının üzerinde durmalarını ve ekonomik bağımsızlıklarının olmasını önemsiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Bandırmamızın mahallelerimize yapmayı söz verdiğimiz kreşlerin ilkini Levent Mahallemize yaptık. Çocuklarımız eğitimlerine başladı. İnşaatı biten ikinci kreşimizi de 600 Evler Mahallemize yaptık. O da önümüzdeki günlerde çocuklarımızın eğitimine katkı sunmaya başlayacak.

Kreşlerde görev yapan değerli öğretmenlerimizi liyakatı esas alarak yaptığımız mülakat neticesinde işe aldık. Eminimki arkadaşlarımız bu konuda oldukça zorlandılar. Bu güzel kent birbirinden değerli insanları yetiştiriyor. Biz de bu alanda katkı sunmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların eğitim aldıkları okulların koşulları ve eğitmenlerinin niteliği dolayısıyla çok önemli. Bütün insanlığı olumsuz etkileyen, sokağa bile çıkmamızın yasaklı olduğu bir dönemde hizmete aldığımız, inşaatını bitirdiğimiz kreşlerimiz güzel Bandırmamıza ve çocuklarımıza yakışır oldu. Sözünü verdiğimiz diğer projelerimizi de hayata geçirmek için inanın çok çalışıyoruz.

Kreşlerimizin hayata geçirilmesi konusunda çok emek veren Meclis Üyem Fatma Sibel Karabacakoğlu'a ve Meclis Üyelerime, Şirket Müdürüm Metehan Turan'a, Eğitim Bilimleri Uzmanı–Çocuk Gelişimcisi Kurumsal Eğitim Danışmanı Taylan Kapucu'ya ve değerli öğretmenlerimize, velilerimize çok teşekkür derim. Bu akşam Barış Manço Kültür Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz “Okul Öncesi Dönemde Duygusal Zekası Güçlü Çocuk Yetiştirmek” konulu seminerimize ve tanıtım toplantımıza katılan herkese teşekkür ederim,” dedi. /Umut Osman Sunci

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.