güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BURHANİYE’DE BELEDİYE PERSONELİNE KVKK EĞİTİMİ

Burhaniye Belediyesi tarafından personellere yönelik KVKK eğitimi verilerek personeller kişisel verilerin korunması hakkında bilgilendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BURHANİYE’DE BELEDİYE PERSONELİNE KVKK EĞİTİMİ

Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimler sürüyor. Belediye personellerine yönelik eğitimler kapsamında Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) konulu eğitim programı gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında çalışanlar kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlendirildi. KVKK'nın temel prensipleri ve uygulanması gereken prosedürler detaylı bir şekilde aktarıldı. Kişisel verilerin işlenmesi, saklanması ve paylaşılması süreçlerinde uyulması gereken kurallar paylaşıldı.

KVKK ve bu konuda verilen eğitimin nemini vurgulayan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Kişisel verilerin korunması, hem kurumumuz hem de çalışanlarımız için büyük bir öneme sahiptir. Bu eğitimlerle, personellerimizin bilinçlenmesini ve kişisel verilere daha hassas bir şekilde yaklaşmasını sağlamayı hedefliyoruz.” diye konuştu. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.