güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA’NIN 75 YAŞINDAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ DİPLOMASINI ALDI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencisi 75 yaşındaki Ruhi Yurtsever, azmiyle gençlere ilham vererek üniversiteyi başarıyla tamamladı ve mezuniyet töreninde sınıf arkadaşlarıyla kep attı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 11:30
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA’NIN 75 YAŞINDAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ DİPLOMASINI ALDI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının mezunlarını verdi. 75 yaşındaki Ruhi Yurtsever, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde kazandığı 2 yıllık bölümden mezun olarak kendisinden 50 yaş küçük sınıf arkadaşlarıyla birlikte mezuniyet heyecanı yaşadı.

ÖĞRENCİLİK YILLARINI BAŞARIYLA TAMAMLAYARAK MEZUN OLDU

PTT Genel Müdürlüğü’nden 30 yıl önce emekli olan ve ardından eşi Nimet Yurtsever ile birlikte Erdek’e taşınan Ruhi Yurtsever, pandemi döneminde kızı Hande Yurtsever'in de desteğiyle üniversite sınavına hazırlandı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programını kazanan ve sınıf arkadaşları tarafından “Ruhi Amca” olarak anılan Yurtsever, öğrencilik yıllarını başarıyla tamamlayarak mezun oldu.

“RUHİ AMCA” YENİDEN OKUYACAK

Kendisinden yaklaşık 50 yaş küçük arkadaşlarıyla okulunu başarıyla tamamlayan Yurtsever, mezuniyet törenine ailesiyle birlikte katıldı. Yurtsever, ailesinin kendi yüzünün olduğu maskelerle katıldığı törende sınıf arkadaşlarıyla kep atma mutluluğu yaşadı. Gençlere azimli olmayı tavsiye eden Ruhi Yurtsever, "Bu gençlerle okuduğum için ömrüm uzadı. Hepsini çok seviyorum, hocalarımı da seviyorum. Daha önce üniversite bitirmedim, YKS'ye girdim kazanırsam 2 sene daha okumayı düşünüyorum." diye konuştu.

Haber: Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.