güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA’DA 24 BİN ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALDI

Eğitim ve öğretimde 15 gün sürecek ara tatil başladı. Bandırma’da 80 okulda eğitim gören 24 bin öğrenci karnelerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA’DA 24 BİN ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALDI

Eğitim ve öğretimde 15 gün sürecek ara tatil başladı. Bandırma’da 80 okulda eğitim gören 24 bin öğrenci karnelerini aldı.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim döneminin birinci yarıyılı erdi. Bandırma’da 80 okulda eğitim gören 24 bin öğrenci ve 2 bin öğretmen 15 gün sürecek ara tatile çıkarken 17 Eylül İlkokulu’nda ise karne töreni düzenlendi. Törene Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Aksakal, tatili iyi değerlendirmeleri ve kitap okumalarını tavsiye etti. 

Kaymakam Aksakal, “2021-2022 Eğitim ve Öğretim döneminin birinci yarıyılı tamamlanmış oldu.  Katıldığımız karne töreninde öğrencilerimiz coşku içindelerdi, mutlulardı ve gözleri ışıl, ışıldı. Bu eğitim ve öğretimin verimli geçtiğini gösteriyor. Tüm öğrencilerimize tatil boyunca sağlıklı ve sıhhatli olmalarını, tatili iyi değerlendirmelerini, tatil dönüşünde daha canlı ve dinlenmiş bir şekilde eğitim ve öğretim hayatlarına başarılı bir şekilde devam etmelerini temenni ediyorum,” ifadesinde bulundu.

Kaymakam Aksakal, Okula gelen velilerle de bir süre sohbet ederek Covid-19 konusunda da uyarılarda bulundu.

Eğitim ve öğretimin ikinci yarıyıl 6 Şubat tarihinde başlayacak. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.