SON DAKİKA
Hava Durumu

AKSAKAL, BANDIRMA İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Eğitimin önemine dikkat çeken Aksakal, öğrencilere başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2025 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2025 09:46
Muhabir: Selin Girgin
https://www.bandirmayasam.com.tr
AKSAKAL, BANDIRMA İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Aksakal’a Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan da eşlik etti.

Ziyaret kapsamında sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Aksakal, derslerde yapılan çalışmalar, öğrencilerin hayalleri ve hedefleri üzerine konuştu. Eğitim ve öğretimin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Aksakal, “Sizler yarının büyükleri, ülkemizin geleceğisiniz. Kendinize güvenin, çok çalışın.” dedi.

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Kaymakam Aksakal, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Okulda yürütülen çalışmalar ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı.

Öğretmenlerin eğitim sistemindeki kritik rolüne değinen Aksakal, gelecek nesillerin yetişmesinde emeklerinin büyük olduğunu vurgulayarak, özverili çalışmalarından dolayı çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Selin Girgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.