güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir kadın cinayeti daha... Mardin'de kurşunların hedefi oldu!

MARDİN (İGFA)  - Edinilen bilgilere göre, Nusaybin'in Kışla Mahallesi Açelya Sokak'ta, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir eve silahlı saldırı düzenlendi. Olayda evde oturan 25 yaşındaki G.A. kurşunların karnına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadının, hastaneye kaldırılırken ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk annesi olan G.A'nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Mardin Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2021 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2021 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Bir kadın cinayeti daha... Mardin'de kurşunların hedefi oldu!

MARDİN (İGFA)  - Edinilen bilgilere göre, Nusaybin'in Kışla Mahallesi Açelya Sokak'ta, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir eve silahlı saldırı düzenlendi. Olayda evde oturan 25 yaşındaki G.A. kurşunların karnına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadının, hastaneye kaldırılırken ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Evli ve bir çocuk annesi olan G.A'nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Mardin Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.