KABOTAJ BAYRAMI ERDEK’TE COŞKUYLA KUTLANDI

Erdek Limanı’nda düzenlenen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamalarında, şehitler anıldı; yağlı direk ve yüzme yarışmaları büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2025 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2025 09:45
https://www.bandirmayasam.com.tr

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Erdek’te düzenlenen tören ve etkinliklerle coşku içinde kutlandı.

Erdek Limanı’nda gerçekleşen törende, denize çelenk bırakıldı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Kutlama programı, renkli görüntülere sahne olan yağlı direk ve yüzme yarışmalarıyla devam etti. Yarışmalarda dereceye giren katılımcılara ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Etkinlik boyunca denizcilik kültürünün önemine dikkat çekilirken, vatandaşlar da bayram coşkusuna ortak oldu. Haber: Oğulcan Bölükbaşı