Çanakkale Menüsü

Balıkesir Üniversitesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Çanakkale ruhunu yaşatmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Merkez Yemekhane ve Tıp Fakültesi Yemekhanesinde personel ve öğrencilere öğle yemeği menüsünde Çanakkale Savaşları esnasında askerlerimizin yediği yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan Çanakkale menüsü sunuldu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bandirmayasam.com.tr

Balıkesir Üniversitesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Çanakkale ruhunu yaşatmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Merkez Yemekhane ve Tıp Fakültesi Yemekhanesinde personel ve öğrencilere öğle yemeği menüsünde Çanakkale Savaşları esnasında askerlerimizin yediği yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan Çanakkale menüsü sunuldu.

Balıkesir Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Narlı, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Emingil ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Hasan Yetişir de merkez yemekhanedeki programa katıldı. Yemekhanede Çanakkale Zaferi fotoğraf sergisi de açıldı. /Memet Koşar