BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALAN VE ALT YAPI HAMLESİ

Bandırma’nın kent estetiğine katkı sağlayacak düzenlemeler, farklı noktalarda eş zamanlı olarak uygulanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2025 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2025 09:02
https://www.bandirmayasam.com.tr

Bandırma Belediyesi, kent genelindeki yeşil alan ve ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmaları kapsamında Malta Parkı ve çevresinde başlattığı düzenlemeleri sürdürüyor. Park çevresindeki çalışmalara paralel olarak, Şehit Cemil Kaya Caddesi’nde kaldırım yapımı ve asfalt hazırlıkları da devam ediyor.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Malta Parkı’nda devam eden düzenlemeleri yerinde inceledi. Teknik ekiplerle birlikte yapılan saha gezisinde süreç hakkında bilgi alan Başkan Mirza, park çevresindeki planlamaların etaplar halinde tamamlanacağını belirtti.

Açıklamasında, yeşil alanların korunması ve ulaşım altyapısının iyileştirilmesinin önemine dikkat çeken Mirza, “Hem yeşil alanlarımızı hem de ulaşım altyapımızı güçlendirerek, Bandırma’mıza yakışır bir çevre oluşturmak için durmadan çalışıyoruz.” dedi.

Haber: Selin Girgin