güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’DEN MHP’YE CEVAP GELDİ. YEREL SİYASET KIZIŞIYOR!

CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, “İyi ki ayrı ittifaklardayız!” başlıklı yazılı basın açıklamasında MHP Bandırma İlçe Başkanı’nın hamaset siyasi ile dolu olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2021 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2021 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
CHP’DEN MHP’YE CEVAP GELDİ. YEREL SİYASET KIZIŞIYOR!

CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, “İyi ki ayrı ittifaklardayız!” başlıklı yazılı basın açıklamasında MHP Bandırma İlçe Başkanı’nın hamaset siyasi ile dolu olduğunu ifade etti.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yapmış ve Bandırma Belediyesi’ni adeta topa tutmuştu. Bunun üzerine CHP cephesinden yapılan yazılı basın açıklamasıyla Bozkurt’a cevap geldi. CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç imzasıyla yayınlanan basın açıklamasına, “İyi ki ayrı ittifaklardayız!” başlığı atıldı.

“MHP Bandırma İlçe Başkanı’nın hamaset siyaseti ile dolu, büyük ortaklarına sevimli gözükmek adına Bandırma Belediyesi ile ilgili yaptığı ilginç ve tutarsız açıklamayı okuduk,” diye başlayan metinde şu ifadelere yer verildi; “Bir kez daha bu küçük ortak ile ayrı ittifaklarda olmamızın ne kadar doğru ve sağlıklı bir politik yol ayrımı olduğunu da bu vesile ile anlamış olduk. Zira “Belediye’nin görevi kreş yapmak değildir” diyen bir anlayışla bizim anlayışımızın örtüşmeyeceği açıktır. Kendileri, büyük ortaklarından belediyelerin 15 Temmuz öncesi FETÖ’ye, sonrasında ise tarikatlara fon ayırmasını, halkın parası ile bu Atatürk ve Cumhuriyet Düşmanı yapıları beslemelerini belediyenin asli görevi olarak kabul etmiş görülmektedir. Öte yandan çocuklara ve çocuklu ailelere yapılan bu hizmet onlar için bu açıdan pek tabi ki anlaşılamazdır.”

“Belediye Kreş yapar! Ortakları Gibi Tarikatlara Halkın Parasını Peşkeş Çekmez!”

“Pandemi döneminde Bandırma’da ihtiyacı olan herkese partisi ne olursa olsun canla başla koşturan Bandırma Belediyesi’ni, 2,5 yılda yapılan parkları, şu an devam eden sekiz park inşaatını, kreşleri, yenilenen eğitim destek evini, engelli plajını, yapımı karara bağlanan öğrenci yurdu projesini, saydam ve açıkça yayınlanan ihaleleri görmeyen gözlerin önüne inmiş perde açıkça batan bir geminin son çırpınışında görülen panik halidir.

Pertevniyal Hastanesi konusunda da kendilerini yanlış bilgilendirmişler. Hastane, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’ne devredilse de, yapılan protokol gereği Restorasyon işlemi Bandırma Belediyesi tarafından üstlenilmiştir. Öte yandan kent girişlerinin yenilenmesi ile 3 mahallemize kapalı Pazar yerlerinin yapılması da Belediyemiz tarafından karara bağlanmıştır.”

“Yapılan Hizmetlerde veya Yardımlarda, Hiçbir Hemşerimizin Partisi Belirleyici Olmamıştır!”

“Bu hizmetlerin hiç birinde veya pandemi sürecinde ayni ya da maddi yapılan sosyal yardımların hiç birinde hiçbir hemşerimize Belediyemiz tarafından hangi partili oldukları sorulmamış veya partilerine göre hiçbir hemşerimizin hizmete ulaşmama gibi bir durumu söz konusu olmamıştır. Yapılan tablet yardımlarından gıda kolilerine, hasta nakil hizmetlerinden solunum cihazı desteklerine kadar tüm çalışmalar da “Bandırma Halkının Hediyesidir” üst yazısıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmış, hiçbir şahsın veya grubun değil tüm anlamıyla Bandırma Halkının dayanışma mesajları taşınmıştır. Partizanlık değil toplumsal dayanışma ve eşitlik ilkesi ile hizmet yapmanın da temel dayanağı zaten bu anlayıştır.

Bir buçuk yılı pandemi ile geçmiş bu iki buçuk yıllık süre içerisinde yapılan bunca iş kalan iki buçuk yıl için de hepimizi heyecanlandırırken, küçük ortağı iyiden iyiye korkutmuştur. Zira Bandırma Belediyesi’ni bin yıl da geçse asla alamayacaklarını her geçen gün biraz daha anladıkları için bu tutarsız açıklamalardan medet umar olmuşlardır.”

“Onların sevdaları Bandırma sevdası değil, büyük ortağa sevimli gözükme sevdasıdır!”

“Fakat ne ilginçtir ki Bandırma Belediyemiz ’in çalışmalarına kör olan gözleri; AVM Önünde duran yol inşaatını, Edincik’in peşkeş çekilme çabasını, Bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyesi eliyle ertelenen yatırımları, yapımı yılan hikâyesine dönen Kültür Merkezi İnşaatını görmemekte ve dilleri bu konulara dair de iki kelime söylemek gayretine girişmemektedir. Çünkü onların sevdaları Bandırma sevdası değil, büyük ortağa sevimli gözükme sevdasıdır!”

“Bir Metinde Tam 257 Türkçe Hatası Yapmış Hiç Kimse Türk Milliyetçiliği’nden Bahsetmesin”

“Ayrıca Cumhuriyet’i kuran ve yaklaşık yüz senedir bir onur abidesi gibi dimdik duran Partimize anlamsızca milliyetçilik dersini veren bu şahsın, dilimiz Türkçe’nin de milliyetçiliğin önemli bir parçası olduğunu bilmediği açıktır. Bir basın açıklamasına tam 257 tane Türkçe hatası sığdırarak bir metni servis etmeleriyle ilgili olarak kendilerine önerimiz şudur ki; bize Milliyetçilik dersi vermeden önce Türk Dili’ni kullanmaları ve öğrenmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde anlatmaya gayret edip anlatamadıkları da boşluğa düşmekte, daha da anlamsızlaşmaktadır. Bir milliyetçinin önce diline sahip çıkması gerektiğini ceplerine koyup, bu konuda çaba sarf etmeleri kendilerine önerimizdir.”

“Devlet Bahçeli’nin Bandırma’da Verdiği “Erdoğan’ı Yüce Divan’a Gönderme Sözü”nü Kendisi Alkışlamış Mıdır?”

“Tüm bunlara ek olarak Genel Başkanları Devlet Bahçeli, 2013 Yılında Bandırma’da yaptığı konuşmada Erdoğan’a ithafen; “Tarih önünde hepinizi şahit kılarım ki AKP iktidarını MHP olarak Yüce Divan’a göndereceğiz. AKP iktidarında Türkiye’de açlık ortadan kalmış mıdır Türkiye’de adaletsizlik ortadan kalmış mıdır Türkiye’de asayişsizlik sona ermiş midir Kadına şiddet ortadan kalkmış mıdır Türkiye’de bölücü şiddet başını alıp gitmektedir. Sen 2002’den öneki seksen yıllık hizmeti yok saydığın gibi Türkiye’yi de felakete sürükledin!”  demiş, salonda MHP’liler sloganlar ve alkışlarla kendisini desteklemişti.

Bozkurt’un kendisi ve yönetimi o gün Genel Başkanları’nı alkışlamış mıdır yoksa eleştirmiş midir merak ediyoruz! O gün Genel Başkanları’nın siyasi tavrı ile bu günleri arasındaki tutarsızlık ortada iken; kendileri ve tutumları nasıl bir hızla 180 derece dönmüştür bunu da kendilerine sormak boynumuzun borcudur!”

“Süleyman Şah Türbesi’ni Koruyamayıp Kaçanlarla 2023 Hedefi!”

“Açıklamada sıklıkla vurgu yapmaya çalıştıkları 2023 hedefine; Teröristleri davul zurna ile karşılayanlarla, Sümüklü Şizofren FETÖ’nün elebaşına “Ne istediniz de vermedik” diyen, “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen sarıklı soytarıyı baş üstünde taşıyıp “üstat” diyen, açlık ve yoksulluk büyürken 5’li çetenin her gün milyonlarca vergisini affeden, Süleyman Şah Türbesi’ni koruyamayıp kaçıran, kendi partilerine de kafatasçı diyen anlayışla varanlar bize değil tek bir kişiye dahi milliyetçilikten bahsedemez!

Esnafa pandemi yardımı diye verilen 750 liradan, sözler verip tutmadığınız EYT’lilerden, Habur’da davul zurna ile teröristleri karşılarken tepki gösterene “karaktersiz şehit babaları” diyen ortaklarından, dün söyledikleri ile bugün söyledikleri tepeden tırnağa zıt olduğu halde kuldan, geçmişinizden utanmıyorsanız size söyleyecek söz yoktur!

Son çırpınışınızda şirin gözükme çabasına devam edin! Zira büyük ortağınız olmasa barajı düşürdüğünüz %7’yi bile göremeyeceksiniz. Siz kebapçıları bile terörist ilan edip işsizliğin sebebi görerek ders vermeye çalışanlara, Türk Halkı en güzel dersi ilk seçimde verecektir.” /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.