güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ONUR GÖÇMEZ, ADAYLIĞI İLE İLGİLİ SORULARI CEVAPLADI

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, önümüzdeki sezonun şartlarına uygun bir yönetim kurulu oluşturabildiği takdirde başkanlık görevine devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2021 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2021 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ONUR GÖÇMEZ, ADAYLIĞI İLE İLGİLİ SORULARI CEVAPLADI

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, önümüzdeki sezonun şartlarına uygun bir yönetim kurulu oluşturabildiği takdirde başkanlık görevine devam edeceğini söyledi.

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, bir basın toplantısı düzenleyerek 24 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkanlığa tekrar aday olup olmayacağına yönelik kamuoyundaki kafa karışıklığını gideren Onur Göçmez, “Bir yönetim kurulu oluşturmaya çalışacağım. Eğer bu yönetim kurulu önümüzdeki sezon için hem maddi anlamda, hem de emek gücü anlamında bu savaşı verebilecek seviyede olursa bu işe devam edeceğim,” ifadesinde bulundu.

Konu ile ilgili konuşmasına, “Başka adaylar da çıkması lazımdı,” sözleriyle başlayan Onur Göçmez, “Şimdiden bunların konuşulmaya başlanması gerekirdi,” dedi. Bu yönde de bir hareket olmadığını ifade ederek sözlerine devam eden Onur Göçmez, “Bu bir mücadele ve ben Bandırmaspor bayrağının yere düşmesini istemiyorum. Tekrar söylüyorum, hadi bunu hep beraber yapalım. Bekliyorum ama yok. Pişman mıyım? Hayır,  pişmanlık yok ama kırgınlık var. Bugün şunu anladım. Bandırma’da çok bir şey değişmemiş. Hala, herkes Bandırmaspor’u çok fazla umursamıyor,” dedi.

Bandırmaspor’un önümüzdeki sezon çok fazla maddi desteğe, stratejiye ve mücadeleye ihtiyacı olduğunu söyleyen Onur Göçmez,  sezonun çok tehlikeli geçeceğini sözlerine ekledi. Onur Göçmez, “Bugünden itibaren 1 hafta düşüneceğim. Bir yönetim kurulu oluşturmaya çalışacağım. Eğer bu yönetim kurulu önümüzdeki sezon için hem maddi anlamda, hem de emek gücü anlamında bu savaşı verebilecek seviyede olursa bu işe devam edeceğim. Ben bir Bandırmaspor taraftarıyım. Bazı insanların gönlü el veriyor ama benim gönlüm el vermiyor. Bandırmaspor’un bayrağı düştüğü zaman bayram yapacak insanlar var. Bandırmaspor bir çınardır ama ne yazık ki bu çınarın köklerini Bandırma’da yaşayan bazı insanlar kesiyorlar. Benim burada olmamı bile haz edemeyen insanlar var. Ben Bandırma’nın çocuğu olduğum için önümüzdeki sezon da gereken neyse yapmaya adayım,” dedi.

Onur Göçmez, sözlerini şöyle sonlandırdı, “Önümüzde her açıdan daha zor bir sezon var. Finansal açıdan fırsatları yaratmamız gereken, sponsorluk ve reklam anlamında daha güçlü durmamız gereken bir yönetim kurulu oluşturmamız gerekiyor. Gönlüm mevcut yönetim ile devam etmekten yana ama ayrılmak isteyenler de elbette olabilir. Bandırma’nın bayrağını yere düşürmeden önümüzdeki sezon da dosta huzur, düşmana huzursuzluk veren bir takım oluşturalım.” /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.