Künye Rss Siteme Ekle İletişim
GÜNDEM 1. SAYFA VİDEO-HABER EKONOMİ SPOR EĞİTİM KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ KADIN AİLE YEREL
Ana Sayfa > GÜNDEM > Başkan Sarı’dan Çarpıcı Açıklamalar
Başkan Sarı’dan Çarpıcı Açıklamalar
...
14-02-2018 11:01
GÜNDEM
0 Yorum
190 Okunma
Haberi Yazdır

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimi sonrasında gündemi değerlendirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Karakuş’ un tek liste ile girdiği kooperatif seçimi sonrası Başkan Sarı soruları cevapladı.

“BANA DÜŞEN HER ADAYA EŞİT YAKLAŞIM”…
Erdek’te bulunan odaların seçim sürecinin devam etmesi ve oda başkanlıkları için adayların çalışmalarının hızlanmasıyla ilgili görüşünü ileten Başkan Sarı, “Şu ana kadar yapılan oda seçimleri de dahil bundan sonra yapılacak seçimlerde de taraf olmayacağım.
Belediye Başkanı olarak seçimlerin sağlıklı ve demokratik ortamda geçmesini gönülden istiyorum. Adayların desteklenmesi konusunda zemin olgunlaşmadı çünkü siyasi bir tercih yapılmadı. Şayet diğer siyasi partilerden adaylar için destek açıklaması yapılsaydı bende gönlümde yatan birlikte uyum içinde çalışabileceğim bir adaya destek verirdim. Şu ana kadar Şoförler odası ve bugünde Kredi kefalet kooperatifi seçimi yapıldı. Her iki seçimde de tek liste seçime girdi.
Seçilen başkanlara başarılar diliyorum. Önümüzde Esnaf Odası seçimi var. Üç adayın yarışacağı bir seçim olacak. Bu seçimde de tarafsızlığımı koruyacağım. Adayların hepsi ilçemizin insanı sevdiğimiz kişiler, böyle bir zeminde siyaset karışmadan seçimlerin yapılması en doğalıdır. Üç adayında kendine özgü özellikleri var ve esnafımız en doğru kararı vererek başkanlarını seçecektir. Bana düşen burada her adaya eşit yaklaşımdır” dedi.

“KURULTAYDA BEKLENTİ FAZLAYDI”
Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayında beklentinin üst düzeyde olmasına karşılık delegasyonda farklı sonuç çıktığını belirten Sarı, ” Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına Aday olarak çıkan Muharrem İnce, salonu dolduran ve dışarıda olan yüzlerce kişinin tezahüratlarıyla salonda farklı bir rüzgar estirdi. Delege olarak katıldığım kongre öncesinde ve sonrasında salondaki atmosfere baktığımda değişim rüzgarının fazlasıyla estiği kanaatine vardım. Ancak delegelerin düşüncesi bu yönde olmayınca genel başkanımız partimizdeki görevine delegelerin tercihi ile devam ediyor “dedi.

“YAZDIKLARIMIN ARKASINDAYIM”
Kongre sürecinde sosyal medya hesabından yazdığı mesajlarla Muharrem İnce’ye destek verdiği görülen Başkanı Sarı, ” O gün kongrede partililer Muharrem İnce’ye müthiş destek verdi. Delegasyon sistemiyle belki seçimi kaybetmiş olabilir ama partimiz içinde farklı bir rüzgar estirdi. O gün attığım twettlerde bu yaşananları anlatmak içindi. Yazdıklarımın arkasındayım. Siyaset halkla birlikte yapılır. Onların istekleri önemlidir. Halka rağmen siyaset yapılmaz düşüncesini anlatmak için o twetleri attım. Kongrede Muharrem İnce’ye de bu düşünceyle destek verip oyumu bu yönde kullandım” dedi.

“2019’DA ADAYIM”
Erdek Belediyesinin maddi sıkıntı içinde olduğunu ve bu sıkıntıların çözümü için uğraştıklarını her platformda dile getiren Başkan Sarı açıklamasının devamında; “Belediyemizin sıkıntılı günlerini geride bıraktıracak bir dizi projeler ve çalışmalar yapıyoruz. İlgili bakanlıklarla görüşmelerimiz devam ediyor. Umuyorum ki yaptığımız bu çalışmalar bu yıl içerisinde sonuçlanacaktır. Bu konudaki beklentim çok fazla ve borçsuz bir belediyede Erdek için yapmak istediklerimi hayata geçirmek en çok arzuladığım konu. 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde de Erdek Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olacağım” dedi.

Etiketler :
Başkan Sarı’dan Çarpıcı Açıklamalar -
YORUM YAZ
Künye Sık Kullanılanlara Ekle Giriş Sayfam Yap Rss - Xml Siteme Ekle İletişim
Sitemiz sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011
© Bandırma Yaşam Gazetesi - Bandırma ve Bölgenin Güçlü Sesi bandırma haberleri bandırma gazete bandırmadan haberler
Kodlama : Networkbil.net